DESPRE NOI

 

COMA CONSTRUCT a fost înfiinţată în anul 2004 având ca activitate principală “lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale – cod CAEN 4120”. În anul 2009 Coma Construct a obţinut certificarea Sistemului de Management al Calităţii ISO 9001:2000, iar în anul 2011 a obţinut certificarea ISO 14001.
În prezent societatea Coma Construct poate presta servicii de construcţii civile şi industriale, societatea fiind dotată cu utilaje şi scule de construcţii de ultimă generaţie ce îndeplinesc standardele de protecţie a mediului.

Societatea este prezentă şi în sectorul comerţului materialelor de construcţii, cât şi a masei lemnoase, pellets şi brichete. (dealer SC HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER SRL)

 
6692
 
ANI EXPERIENȚĂ13
ANGAJAȚI50
PROIECTE FINALIZATE500
CLIENȚI1000

Ce zic clienții noștri?

 

Recomandările din partea clienților noștrii ne onorează și le mulțumim încă odată!

Cristian Popoviciumanager
Recomand Coma Construct cu tot dragul. Am lucrat cu ei, iar rezultatul este exact cum l-am dorit, chiar mai bine. Toată stima
Alex Manmanager
De la ei achiziționez marea majoritate a materialor necesare pentru firma mea. Trebuie să recunosc, preț bun, calitate ridicată!
Valentin Dragomirclient
Cel mai mult mi-a plăcut amabilitatea și dorința lor de a mă consilia astfel încât să înțeleg exact ce am nevoie și de ce.